2014. május 9., péntek

Valóban hatékony a hoodia?



Egy rövid bevezető azok részére, akik nem tudják, miről van szó. A hoodia kifejezést általában a fogyni kívánók körében halljuk. Ez az anyagot a Hoodia Gordonii nevű, a dél-afrikai Kalahári-sivatagban élő kaktuszféléből vonják ki. Már az ottani őslakosok (a szanok) is használták a kaktusz nedvét az éhség érzet csökkentésére, mégpedig a hosszúra nyúlt vadászatok alatt. Nekik tehát nem a fogyás volt a céljuk.
A növény nedvének felfedezése valamikor a II. Világháború előttre, az 1937-es évbe tehető. Bár akkoriban nem igazán volt rá kereslet, és nem a Háború miatt nem is igazán tudtak foglalkozni a dologgal, mára ez már változni látszik. Ennélfogva konkrét kísérlet is történt, melyet Goldfarb végzett el. Több 88 és 157 kilogramm közötti emberről van szó. A 28 napos kísérlet eredménye megdöbbentő volt! Az alanyok átlagban 3,3%-ot adtak le testsúlyukból. Ez konkrétan átlagosan 4,5 kilógrammot jelent. Mégsem ez volt a legmeglepőbb: az kísérletben résztvevő emberek megtartották szokásos napi tevékenységeiket és azonkívül hogy fogytak, semmilyen változást nem tapasztaltak. Ez azért bír ekkora hangsúllyal, mert tudunk más „csodaszerekről” melyek valóban elősegítik a fogyást (esetenként még nagyobb mértékben is), ám komoly mellékhatásokat és függőséget is okozhat. Sőt, vannak esetek hogy hatékony ugyan az a szer, ám ha leállunk a szedésével egy-kettő visszafogyunk.
A hoodia-rendeles.com weboldalon nem holmi „csodaszert” kínálunk önnek. A hoodia kapszula több embernél is bevált. Azt adja amit ígér: csökkenti az éhség érzetet. Étkezés előtt egyet, legfeljebb kettőt ajánlatos bevenni. Látogasson el weboldalunkra, tekintse meg alacsony árainkat és rendeljen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése