2014. május 18., vasárnap

Az elektromos cigaretta számokban



Az új törvények értelmében a dohányosok mozgás tere igencsak lecsökkent. Egyesek azt mondják hülyeség, mások azt mondják, van értelme. Lehet vitatkozni, de végül úgyis oda jutunk, hogy „ez van”. Mindenesetre ez adott egy löketet az elektromos cigaretta piacnak. Sokaknak nincs ínyükre, hogy sörözés, kávézás vagy egyéb tevékenység közben el kell hagyják a helyiséget.
Az elektromos cigaretta számokban biztosa megéri. Attól függően, hogy mennyire vagyunk igényesek, az alapfelszerelés 5 ezertől egészen akár 15 ezer forintig (vagy még drágábbig) is elterjedhet. Ez egyszeri befektetés, pár havonta kell ezt-azt cserélni rajta, de a ráköltendő összeg elenyésző. Amit havi rendszerességgel vásárolni kell, az az e-liquid. Hogy mennyi kell belőle? Egy kemény bagósnak (aki napi egy dobozzal elszív) annak 60-80 ml is el kellhet. Ez számokban 5-6 ezer forintot jelent. Mennyibe is kerül egy doboz cigi? Átlagosan már 1000 forint. Ez 30 ezret jelent egy hónapban. Jól látszik, hogy még egy drágább felszereléssel és egy havi e-liquiddel is kevesebbe jövünk ki. És csak az eliquidet kell havonta megvenni.
Ha komolyabban érdeklődnél az elektromos cigaretta iránt, akkor látogass el a http://e-liquidbolt.hu/ weboldalra. Széles termékkínálatot és alacsony árakat találsz. Valamennyi ízt fellehető, illetve több felszerelés közül is válogathatsz. Ezenfelül hasznos tanácsokat és gyakori hibákat olvashatsz. Ott még inkább ki vannak fejtve az érvek és ellenérvek, hogy döntésedben biztos légy. Mindenesetre, ha minőséget szeretnél alacsony áron megvenni, akkor vásárolj te is ebből a webáruházból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése