2013. október 22., kedd

A natúr termékek térnyerése



Manapság egyre gyakrabban hall az ember ilyen kijelentéseket, hogy: bio termékek, egészséges táplálkozás, egészségesebb életmód, stb. Ennek oka a bio termékek egyre nagyobb térnyerése. Ezeket természetes módon elállítják elő. Legjobban elképzelni a hagyományos mezőgazdaság révén lehet. Hasonlatosan, mint például a középkorban ezek termesztése során sem használnak vegyszereket, csakis is kizárólag szerves trágyát. A legelterjedtebb élelmiszercikkek (melyeket bármely sarki boltban megvehetünk) valószínűleg rengeteg vegyszer és adalékanyagot tartalmaznak. Ennek következtében egyes ennivalók gyakorlatilag már műanyaggá váltak. Az emberek ezt felfedezték és ezzel együtt előjött az igény egy egészségesebb táplálkozás iránt. Ennek bizonyítékai a natúr termékek.

A bio növény termesztéséhez nem használtak semmilyen hormont vagy antibiotikumot a hozamfokozás érdekében. A bio állatok tenyésztéséhez csakis ilyen növényeket használnak fel táplálékul, vagyis nem tápszerezik őket. Ezért a bio müzli, vagy a bio hús százszorta egészségesebb, mint a boltokban kapható termékek. Ennek köszönhetően az utóbbi években egyre inkább nőtt értük a kereset. És ha a kereset nő, akkor különböző kiszolgáló cégek is megjelennek. Olyan vidékeken, ahol van igény az egészségesebb életmód iránt külön bio boltok nyíltak, de a vásárlók már az internet segítségével is beszerezhetik a kívánt termékeket. Több webáruház is nyílt, különböző árakkal és szolgáltatásokkal.

A http://naturexpress.hu oldalon annyi natúr terméket talál, amennyit csak akar. Magyarország legnagyobb friss bio termék választéka vár önre. E mellett sok hasznos cikket is olvashat az egészségesebb életmód eléréséről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése