2015. január 2., péntek

A hőszigetelés ereje



Egyre többször kerül szóba az energiatakarékosság. A lakások és házak hőszigetelésével energiatakarékosabb életet folytathatunk. Először is amiatt, hogy megszűnnek azok az úgynevezett hő hidak, amin keresztül elillan a meleg. Senki számára nem jó, ha a fűtésből nyert hő pillanatokon belül elvész és folyamatosan kell újra és újra fűteni. A magas fűtésszámlák elkerülésére van egy nagyon jó megoldás, a hőszigetelés. Igaz, hogy költeni kell rá, viszont hosszú távon, akár generációkon át megtérül a befektetés. A kevesebb fűtésszámla mellett a bent maradó meleg is érezhetővé válik. Az ember nem is gondolná, hogy mennyire érezhető már 2-3 fok is.
Webáruházunk különféle hőszigetelő lapok forgalmazásával foglalkozik és a legjobb árakon kínálja vásárlóinak a polisztirol hablemezeket. Ezeket a tábla szélei mentén EPS ragasztóval kell körbekenni és egymáshoz lehet őket illeszteni. a ragasztó megszáradása után jöhet a kiegészítő rögzítés vagy dűbelezés is. Az egyik legnépszerűbb termékünk a KingStone EPS H-80 polisztirol homlokzati hőszigetelőlap, ami külső- és belső szigeteléshez egyaránt használható. Szintén népszerű hőszigetelő anyag a kőzetgyapot. A kőzetgyapot természetes eredetű, elsősorban bazaltból és újrahasznosított anyagokból előállított hőszigetelő anyag, a benne megrekedt levegő biztosítja a hőszigetelést. Legtöbbször padlásfödémek, tetőterek, szerelt válaszfalak hőszigetelésére használják, de alkalmazzák homlokzati szigetelésre is, többnyire feltekert szőnyeg formájában lehet beszerezni. Tőlünk is ilyen formában lehet megvásárolni, amiről azt is érdemes tudni, hogy nem változtatja a térfogatát.
Érdemes pár szóban az üveggyapot előnyeiről is említést tenni. Mindenütt a világon építészek és tervezők azt a tökéletes szigetelési rendszert keresik, melynek segítségével komfortos környezetet alakítható ki lakóházakban, irodákban és ipari létesítményekben. Az üveggyapotok biztosítják a komplex hőszigetelést a hangszigeteléssel és az épületek, épületszerkezetek tűzvédelmével együtt. Tőlünk online beszerezhető az egyik legnépszerűbb termék, amit erre a célra gyártottak, ez nem más, mint a KNAUF TI 140 üveggyapot. Az oldalunkon részletes termékleírás is található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése