2014. november 5., szerda

Mi teszi meleggé az otthont?



Gyakran mondják, hogy otthonunk a biztos pont, melegséget sugároz, kényelmet és biztonságot ad. Ezeket nem csak átvitt értelemben kell érteni. Például az otthon melege is jóval nagyobb lehet, ha odafigyelünk arra, egy lakás mennyire volt jól szigetelve. Ha húz az ablak, ha hamar kihűlnek a falak télen, vagy gyorsan átmelegszenek nyáron, akkor úgynevezett hőhídjaink vannak, vagyis ezeken a hidakon jóval hamarabb távozik a benti hőmérséklet. Lehet-e ez ellen tenni? Persze hogy lehet. Megfelelő hőszigetelés alkalmazásával.
Hőszigetelő anyagok szempontjából igen népszerűek az olyan megoldások, amiket utólagos munkával lehet felhasználni. Gyakran keresnek polisztirol, kőzetgyapot hőszigetelő lemezeket, de még üveggyapot lemezeket is. Az ilyen hőszigetelő elemeket szerelt padló, vagy födémszerkezetek közé, álmennyezetek fölé is lehet helyezni, és többségük nem csak hőszigetelés szempontjából kiválóak, hanem víztaszítóak is ugyanakkor.
A Hőszigetelő Áruház is megannyi márkás hőszigetelő rendszert, lemezt és további hasznos terméket forgalmaz Magyarországon. Mivel elérhetőek az interneten keresztül, a termékek könnyen áttekinthetőek, és ugyanolyan egyszerűen meg is rendelhetők online, megannyi utánajárás és idővesztegetés nélkül. Emellett az oldalon az építési vállalkozók is könnyedén tudnak vásárolni, kihasználva a termék akciókat, kedvezményeket. Mindenütt a világon építészek és tervezők azt a tökéletes szigetelési rendszert keresik, melynek segítségével komfortos környezetet alakítható ki lakóházakban, irodákban és ipari létesítményekben. Most megtalálhatók ezek a remek termékek a hoszigeteloaruhaz.hu oldalon keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése